7 Aralık 2007 Cuma

ÇORBAM VE SEBZEM :)))



Göründüğü üzere bugün ki menümde çorbam varrrrrr... Çorbayı kuzucuğum http://kirazdali.blogspot.com/ Dilek'in tarifine göre yaptım, sebzelerin tarifini daha önce vermiştim ama tekrarlayıyayım,alacalı soyulan kabakları, küp küp doğradınız pırasaları, havuçları, düdüklü tencereye koyuyorum, yarım bardak su, 1 yemek kaşığı zeytinyağı, yarım çay kaşığı tuz ve şekeri ilave ettikten sonra, 15 dk pişiriyorum...Bana göre çok lezzetli oluyor...Afiyet olsun... İşyerinde çekim yaptım yine :)))

7 yorum:

Kirazdalı Dilek dedi ki...

canımmmmm bitanecik arkadaşım ellerine sağlıkk bana göre bi fazlan yok ama sen illa manken olcam diyosan temem bişi demiyom :)) seni ve kocişini çok seviyoruz kocaman öptümmmmmm

Yaren dedi ki...

Ne güzel saglikli bir menü.Bende calistigim zamanlar hergün salata yerdim,arkadaslarim daha agir yemekler yerlerdi.Üzüm üzüme baka baka kararirmis,sonra onlarda hepsi salataya basladilar:))Afiyet olsun.

zeya dedi ki...

çorba ve salata en harika menü :):)
nasıl gidiyor diyet? Ben doğum günleri nedneiyle pasta diyetindeyim ama yarından itibaren salataya dönüyorum :)
Sevgiler

Selin dedi ki...

Canımcımm,
Çok sağlıklı bir seçim gerçekten. Sanırım artık benim de başlamam lazım bu diyete. Çünkü midemden bana rahat yok, kıvranıyorum valla :(( Ellerine sağlık tatlım. Sevgilerimle...

belgin kıral dedi ki...

sanırım buna benim de acilen ihtiyacım var...
bir de ukalalık olmazsa bir tavsiye ziyeretçi için çok yerde linkleriniz olmalı:)))) sevgilerimle

sefertasi.blogcu.com

belgin kıral dedi ki...

tekrar merhaba canım,
yorumun için teşekkür ederim...link için birinin kabul etmesi gerekmiyor.sen çok siteyi ziyaret et, yorum bırak ; bu yorumlar senin linklerindir...zamanla insanların dikkatini çeker ve merak edip gelirler:))))))))))
kolay gelsin sevgilerimle
her zaman beklerim ,ben her yorum bırakana muhakkak uğrarım mesela...
sefertasi.blogcu.com diğer blogum...:))))))

Adsız dedi ki...

ah , bende bir başlayabilsem diyet yemeklerine. Aslında alttaki iskenderi tercih ederim. Ellerinize sağlık.