24 Ekim 2007 Çarşamba

:):) 40 Dakikalık Menüm :):)



Arkadaşlar apar topar eve gelip aşkböcüküm gelene kadar 40 dakikada ancak bunları hazırlayabildim.Eşim tabiki bayıldı.Hem spesiyal hem de çok lezzetli bir menü...Hepinize tavsiye ederim.Afiyet olsun... :)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhabalar.

Öncelikle ziyaretiniz, değerli yorumunuz ve düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.

Öğretmenlik konusundaki hissiyatınızı anlayabiliyorum. Belirtmiş olduğunuz gibi gençlik dönemlerinde pek önemsemediğimiz ve hatta belki de ilgilenmediğimiz bölüm, sınavlar... gün geldiğinde karşımıza "ah keşke çalışsaymışım..." gibisinden ifadelerle karşımıza çıkıyor. Ama insan yaşamı "takdir" kavramı ile şekilleniyor. Onun için de yapılacak pek fazla şey yok.

Ben bir Türkçe öğretmeni adayıyım. Hem ilgi hem de çalışma alanımla ilgili olduğu için böyle bir ağ sayfası oluşturmak istedim. Ne kadar başarılı olduğu tartışılır; ama sizin gibi yüreği temiz insanlarla tanışmamı sağladığı ve yorumlardan anlaşıldığı kadarıyla birçok öğrenciye yardımcı olduğu için gerçekten "iyi ki yapmışım" diyorum.

Sizi de uğraşınızdan, edebiyat ve Türkçeye olan ilgi ve yakınlığınızdan dolayı tebrik ediyor, her zaman hayırlısını düşünerek bundan sonraki yaşantınızda huzuru yakalamak için çalışmanızı diliyorum.

Esenlik ve sağlıcakla kalın...