3 Haziran 2008 Salı

İZMİR BLOG BULUŞMASI 2 :))))))))


Canlarım merhabaaaaaaaaaaaaaa.... Sizleri çokkkkkkk özledim, sanırım keki çok fazla bayatlattım, hepiniz bu durumdan çok şikayetçi oldunuz :))) Yoğun bir hafta geçirdim, hala da yoğunluk devam ediyor. Aöf sınavı, davetler, annemin evinin tadilatı hepsi üst üste geldi, bende bloğumu güncelyemedim, kusura bakmayın, ama işte geldim burdayım :)) Canlarım Cumartesi günü blog buluşmamızın ikincisini gerçekleştirdik, yine çok güzel arkadaşlıklar kurduk, herşey çok güzeldi. Daha önceki buluşmamıza katılan arkadaşlarımın bazıları katılamadı, o yüzden çok üzüldüm ama yeni arkadaşlar edindiğim içinde çok sevindim. Seldacığım ve Selcenciğimimle daha önceden yazışmıştık, buluşma sayesinde yüzyüze de görüşme fırsatımız oldu. Seldacığımın akıllı mı akıllı, şirin mi şirin, uysalmı uysal bir oğlu vardı ki hepinizin görmesini isterdim, Egecim hiç sıkılmadan, yaramazlık yapmadan, buluşmamıza eşlik etti, canım benim öpüyorum seni kocaman yine gel olur mu :)) Katılan arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum, iyi ki geldiniz, iyi ki sizleri tanıdım, ayaklarınıza, yüreğinize sağlık... Biz Haziran ayının 3. haftası görüşmek üzere, ama bu kez akşam yemeğinde görüşmek üzere ayrıldık, inşallah bu kez gelemeyen arkadaşlarımda gelir, çok güzel bir akşam yemeği yeriz. Arkadaşlar tekrar geldiğiniz için teşekkürler, kocamannnnnn öpüyorum sizleri, sevgiyle kalın...
Canlarım sizleri de öpüyorum, yarın yeni tarifle görüşmek üzere...

Buluşmaya katılan arkadaşlarım :

Mutfaktabirimivar Hülya
Anemonunmutfagi
Defneninsüzgeci
Papatyam78 Makbule
Cevverinmutfagi Cevver
Ofisyemekleri Yıldız
Selservis Selda
Almula2010 Selcen

Arkadaşlar elimde olmayan sebeplerden dolayı geç yayınladığım için hepinizden özür diliyorum, tekrar görüşmek üzere, kendinize iyi bakın...

31 yorum:

Adsız dedi ki...

Kaç gündür bu yazıyı bekliyordum. Gelmeyi çok istedim ama malesef elimde olmayan sebeplerden dolayı gelemedim. Orda aranızda olmayı çok isterdim. Bir dahaki buluşma için akşam demişsiniz izmirin bi ucunda oturuyorumda benimiçin biraz zor.

Adsız dedi ki...

Kaç gündür bu yazıyı bekliyordum. Gelmeyi çok istedim ama malesef elimde olmayan sebeplerden dolayı gelemedim. Orda aranızda olmayı çok isterdim. Bir dahaki buluşma için akşam demişsiniz izmirin bi ucunda oturuyorumda benimiçin biraz zor.

peynir hösmelimi dedi ki...

ohh yine bulusulmus.cok güzel ya bizm icinde eglendinizmi?
Bizlerin kulaklarinida cinlattinizmi.
öpüyorum canim,sevgiler.

Adsız dedi ki...

Uğurböcüüüm senin organizasyonunla olan bu toplantıların ilkini kaçırdığıma üzüldüm.Ama bundan sonra elimden geldiğince kaçırmadan katılmaya çalışacağım.Çünkü sizlerle sohbet ederken zamanın nasıl geçtiğini anlamadım.Çok güzeldi.Önümüzdeki toplantıyı heyecanla bekliyorum.Seni sevgiyle kucaklıyorum canım.Hoşçakal.

Adsız dedi ki...

selam böcegim...ne güzel yine buluşmalar yapılmış...valla heveslendim size...izmiremi taşınsam acaba?güzel bir gün dilerim canım...sevgilerimle..

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

Canım ne yazık kı ben bu buluşmaya gelemedım ama aklım hep sızleydı..Arkadaslıkların daım olması dıleğiyle kocaman optum ..

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Ugurböceğim, demek Karadeniz yolcususunuz! Ne güzel! Bir de senin yorumunla bir kez daha varırım oraların tadına.. Nerelere gideceksiniz kısmetse? Bu arada listeme alıyorum seni..

HULYA dedi ki...

Böcüğüm,
sendeki resimlerden de çaldım biraz albüm yaptım slideda güncelledim yazıyı.Bir dahaki buluşma daha da güzel olacak inşallah zaten tanışıp kaynaştıkça daha da sıcak bir ortam oluyor.Kocaman öpüyorum seni iyi ki de ilk buluşmaya gelip seni tanımışım.:-))

tadınadoyamadım-dilek dedi ki...

Canımcımm ohh ne güzel sefa yapıyorsunuz:)
aşkolsun sana gönderme yaparmıyım:)ben kimseye gönderme yapmıyom bizim böcük pek sağlıklı beslenir,formunu korur,Bir dilimi kendi için bir dilimi hatırım için diye diye yediririm,bizde çok az yendiği için dediydim:)
böcen yiyorsa yap bacım
tepsi tepsi yap:)sevgiyle kal
iyi çalışmalar

nagehan dedi ki...

Selam Şerife cim valla ben böyle buluşmaları kıskanıyorum...Allah arkadaşlığınızı ve dostluğunuzu daim etsin canım.....

Yalnız fotoğraflarda seni ve selceni merak ettim hanginizsiniz...

Bu arada sınavlar nasıl geçti, inşallah iyidir...

Öptüm canım, kendine iyi bak

Sevgiler
Nagehan

nagehan dedi ki...

Şerifecim inan tahmin ettim inan Selcenide senide tahmin ettim, izmire yolum düşerse ikinizide görmeyi çok isterim...

Benim sınavların ikisi süperdi,çünkü çok çalıştım...2 si kötü, çünkü kitap açmadım.Artık eylüle kaldı iş bakalım hayırlısı...

Canım öpüyorum seni

Nagehan

sarımutfak-hande dedi ki...

oooooo ne bu kız yinemi buluştunuz kıskandım valla
allah hakkı üçtür ben gelince üçleyelim bariii 19 temmuzda oradayım
öptüm

Adsız dedi ki...

CANIMM ÇOK GÜZEL TOPLANTIYDI.TEŞEKKÜR EDERİM TEKRAR.HER DEFASONDA DAH GÜZELOLACAK BUNA EMİNİM..UMARIM GÜZEL KALICI ARAKADAŞLIKLARIMIZ OLUR.ÖPÜYORUM SENİ..

Adsız dedi ki...

CANIMM ÇOK GÜZEL TOPLANTIYDI.TEŞEKKÜR EDERİM TEKRAR.HER DEFASONDA DAH GÜZELOLACAK BUNA EMİNİM..UMARIM GÜZEL KALICI ARAKADAŞLIKLARIMIZ OLUR.ÖPÜYORUM SENİ..

Adsız dedi ki...

Canim merhaba,sukur yeni modemim geldi:))kurtuldum...az once yorumunu gordum paketi almana sevindim sukur ulasmis sana,oyle korkuyordum ki acaba kirilir mi birsey olur mu çunku kendi paketleri buyuk olunca mecbur çikardim,neyse ki salam bir sekilde gelmis...insallah begenmisindir gulum bende boyle bir etkinlige ilk kez katilinca ne yollucami bilemedim kafama gore yolladim iste,insallah memnun kalmisindir,gule gule kullan tatlim,hediyelerde seninle eslestigim için bende çok mutluyum. Kendine çok iyi bak gulum,kocaman optum.

Sibel Bay dedi ki...

Bu kadar güzel bayanı bir ay sonunda fotoğrafla da olsa bir arada görüyor olmak çok güzel. Sizler alışkanlık yaptınız bana söyleyeyim. O gün sizinle olamamaktan dolayı çok üzgünüm:( Umarım bir daha ki buluşmalar da sizinle olurum. Çok çok öpüyorum ve bu güzel arkadaşlıkların devamını diliyorum.
Sevgiyle...

Selcen Şenocak dedi ki...

Canım seni görmek çok güzeldi. Her zaman buluşmak dileğiyle...

Sevgiler...

Aybike Ceylan dedi ki...

Ne guzel ben de olabilseydim keske. Hem Hulya da benim cok yakin arkadasim, universiteden, onu da cok ozledim. Bir dahakine insallah. Sizlerin adina cok sevindim.

Sevgiler ve guzel bir gun dilegimle.

Calimero Mutfakta dedi ki...

Merhabalar,
Cok guzel bir bulusma olmus. Selcen den ogrendigimde bende gelmeyi cok istedim, ancak kismet bi dahaki sefereymis :)
Yemekli bulusmadan beni de haberdar ederseniz sevinirim..
Sevgilerle
(Blogumu sifreliyorum, davetiye icin mail adresinizi gonderir misiniz)

Adsız dedi ki...

Ay canim benim çok uzuldum simdi bak kupalarin kasiklarinin kirilmasi beni çok uzdu tuh yazik keski kutusunda biraksaydim ama iki kupa için kutusu çok buyuktu koymiyayim dedim agirlik olmasin,ama bak kirilmis iste ay yazik,keski onlar ayri sarsaydim ne bileyim ki iste ilk kez olunca,inan çok ama çok ozur diliyorum vallahi çok korkmustum korktugum basima gelmis,insallah tekrardan yapisir,kusuruma bakma gulum,çok opuyorum seni iyi geceler...

kelebeklisaniyeler.blogcu.com

NiNo dedi ki...

az kaldi bende geliyorummmmmmmm :D

Melek* dedi ki...

ne güzel buluşmuşunuz darısı bizim başımıza:)) Allah muhabbetinizi daim etsin

sevdamavisi dedi ki...

Ohhh OH Oh ne güzel bir buluşma olmuş . çok güzel oluyor bu buluşmalar. biz de 3. için hazırlanıyoruz. zamanın nasıl geçtiğini bile anlayamıyoruz. sevgiler.

Tatlı Mutfağım dedi ki...

canımmcımm napıyosun? Yine buluştunuz demek:) Allah devamını nasip etsin. Eğlenmenize çok sevindim canım.

öpüyorum seni.

Melike dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Melike dedi ki...

merhaba arkadaşım, ben Ege Üniversitesinde çalışıyorum, işlerin anormal yoğunluğu yüzünden son haftalar bloğumu ihmal ettim ve tabii mesajını yeni gördüm, çok üzüldüm İzmirliler buluşması için. Neyse bir sonraki sefere inşallah diyorum ama akşam yemeği sorun olabilir, yani eşler ve çocuklar yüzünden, ama İzmir sıcağında gündüz toplanmak da zor de mi...Neyse uyarsa tabii görüşüz, herşey gönlünce olsun...

Melike
http://melnil.blogcu.com/
http://biraznettenbirazbenden.blogcu.com/

pelince dedi ki...

Ne güzel bir buluşma gerçekleşmiş,çok mutlu oldum hepinizi gördüğüme...

Amaa Selda'cığım seni gördüğüme dahada sevindim(yüzyüze tanıştık nede olsa)Çok iyi gördüm seni...

Dostluklarınız daim olsun..

Sevgiler..

zarpandit dedi ki...

hade yine iyisin seninde böcükün var
diye affettim seni:)
bu arada canım bi proje için anket düzenliyoruz blogumda yayınladım tıklarsan sevinirim:)

Unknown dedi ki...

Şerifeciğim bu güzel organizasyonu düzenlediğin için çok teşekkürler. Oğluşla birlikte bizde çok eğlendik. Allahdan Ege'nin uysal bir gününe denk geldik :)
Tüm arkadaşları tanıdığıma çok mutlu oldum.
Pelincim çok sağolasın canım. Sizleride çok özledim inşallah İstanbula geldiğimde yine bir organizasyonunuza denk gelirimde yine görüşürüz.

serpil'in mutfağı dedi ki...

merhabalar bende yeni blog açtım ziyaretime bekliyorum.Bende Aliağa da oturuyorum .inşallah buluşmalarınızdan haberim olursa bende gelmeyi isterim.

burcu'nun mutfagi dedi ki...

merhabalar bende izmir karşıyaka da oturuyorum... yemek yapmak en büyük zevkim bu yüzden aynı hobiye sahip izmirli blogcularla tanışmak isterim. bu arada benimde blogum yeni sayılır... tanışmak isterim sevgilerle