27 Haziran 2008 Cuma

ADALETSİZLİK MENÜSÜ :))))


Canlarımmmmmmm hepinize Hayırlı Cumalar diliyorum... Sayfama çok uzun zamandan beri ekleme yapmadım, sebebi nedir bilmiyorum, bilgisayarın başına oturmak bile canım istemiyor eve gidince, zaten havalar çok sıcak, bir rehavettir gidiyor. İnşallah haftaya arşivimde bekleyen yemekleri sizlerle paylaşırım... Sayfam çok boş kaldığı için daha önceden yayınladığım menüyü sizinle tekrar paylaşmak istedim. Ama artık yaz geldi adaletsizlik falan yok çünkü hiç yemek yenmiyor, en güzel menü karpuz, peynir :))) Canlarım hepinizi öpüyorummmmmmm, iyi haftasonları şimdiden sevgiyle kalın...

21 yorum:

PAPATYA PRENSES dedi ki...

iyide bacım madem hazırda bekleyen tarifin var neden temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsun eksi menünü:)))

hayırlı cumalar kelebekim..

Calimero Mutfakta dedi ki...

Tatlım yemek eski de olsa masadaki maviligi gormek insani mutlu ediyor.ne guzel suslemissin, tabaklar, pecetelik, tuzluk, nazar boncuklari.. Nazar degmesin masallah..
karnim da cok acikti.. siparis verdim ofise gelmedi henuz.. asagidaki sucuklu makarna daha bi hos gorunuyo simdi gozume :) operim canim.. hayirli cumalar..

elif dedi ki...

gerçektenyazın karpuz en iyi yiyecek oluyor. evde kavun karpuz olsun başka bişey aramam zaten. ama senin bu menü de iştah kabarttırıyo yani.
sevgilerimle canım. hayırlı cumalar

arzumcum.blogspot.com dedi ki...

ziyaretin ve yorumun için teşekkürler canım.sofradakiler muhteşem görünüyor.ellerine sağlık.sevgiler.

yildiz dedi ki...

Canimmm,sen buralarda olda eskilerinle beraber ol....Harika bir sofra,ellerine saglik.
Sana kucak dolusu rüzgar esintileri
ve de avuc avuc yaz yagmurlari gönderiyorum...Güzel bir hafta sonu gecirmen dilegiyle,sevgiler...

Disalce dedi ki...

canım sıcaklardan hepimiz etkileniyoruz..bende zor oturuyorum başına....

menü güzel...ellerine sağlık....

fatosun mutfagından... dedi ki...

hayırlı,huzurlu cumalar...sevgiler canım

meleginmarifetleri dedi ki...

Vallahi burasıda çok sıcak bir rehavettir gidiyor bakalım sonu ne olacak.
Hoşçakal

akasyakokusu dedi ki...

merhaba arkadaşım.valla dediğin gibi ne yemek yiyesim var.nede ocağın başına dikelesim.
bende az önce şakşuka ve karpuz koydum eşimin önüne..varsa yoksa karpuz..
ayrıca kızım içinde çok saol.günden güne iyiye gidiyor.görüşmek üzere sevgiler.

karakazan dedi ki...

Ben karpuz görmek istiyoruuuuuuummmm.Buradan aldim hic güzel cikmadi:( Ve bütün istegim yok olup gitti.Hava burada da sicak.

Hayirli cumalar diliyorum.

selamlar böcegim:)

serap.

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

Canım benım hakıkatten cok sıcak buralar .Ama hıç bırsey kırmıyor bu ıştahı.Çok çok optum canım .Sofranda ayrıca cok sık.

Melek* dedi ki...

menü çok güzel ellerine sağlık evet karpuz peynir veya kızartma çeşitleriyle geçiştiriliyor....

Feyza Fidan dedi ki...

Canım Böcüüm benimmm, bende çok seviyorum karpuz, peynir, domates, salata gibi hafif şeyleri bu havalarda, ama çocuk olunca illaki sıcak bir tencere yemeği yapmak gerekiyor....Ellerine sağlık, menün süper olmuş..Öpüyorum kocaman..

Sibel Bay dedi ki...

Anlaşıldı üşengeç bayan bu tatil telaşının erken başlayan yorgunluğu;)) Yanımı onu mu alsam bunu mu yaşadığın bu dönem de sen yine de arayı bizlerle fazla açma bak sonra takılırım vallahi arkana((:
Cidden detayları konuşalım şeker planlar nedir!! Çok öptüm seniii...

yapraksarma dedi ki...

PORSELEN DEMLİK yepyeni bir etkinlik ile karşınızda… YÖRESEL LEZZETLER ETKİNLİĞİ-3 ZEYTİNYAĞLILAR http://porselendemlik.blogcu.com http://selmahlc.blogcu.com http://birdemliksohbet.blogspot.com http://yoresellezzetler.bloggum.com tarafından hazırlanmıştır etkinliğimizin yeni sahibesi www.yapraksarma.blogcu.com olarak 10/7/2008 ile 10/08/2008 tarihleri arasında 30 gün boyunca ben yapacağım konumuz:ZEYTİNYAĞLILAR anadolunun zengin sofrasını evlerimize sunmak,bizi biz yapan değerlerimizin hünerli ellerle bütünleştiği yemeklerimizin tarih kokan hikayelerini sunmak ve bu lezzetleri siz değerli dostlarımızla paylaşmak… sizde bu lezzet dolu maceraya davetlisiniz… eğer sizlerinde sofralarında yer bulan kendi yörenize ait bir tarifiniz var ise tarifinizi bize ulaştırabilir böylece bir yerlerde kalmış lezzetleri tüm dostlarınızla hem paylaşmış olacak hem de yörenizin kültür ve değerlerini tanıtmış olacaksınız yapmanız gereken şey; hazırladığınız yöresel yemeğinizi ismi ,yöre adı ,tarifi ve birkaç aşama ile çektiğiniz fotoğraf ile bloğunuzda yada sitenizde yayınlayıp daha sonra ev sahibine yorum ya da e-posta ile haber vermek örnek: isim:zeytinyağlı enginar dolması yöre adı:İzmir/ege yöresi buraya ise tarifimizin resmi ile beraber detaylı anlatımı gelecek şekilde… iletişim:www.yoresellezzetler.bloggum.com unutmayın tarifler sadece tarihi yöresel tarifler olmalıdır önemli:son zamanlarda bloglarda yaşanan sorunlardan dolayı böyle bir önlem almayı uygun bulduk etkinliğimiz ayrıca www.yapraksarmayapraksarma.blogspot.com adresinde de yapılacaktır… HEPİNİZİ EV SAHİBESİ OLARAK DAVET EDİYORUM.BENİ YANLIZ BIRAKMAYACAĞINIZI UMUYORUM .SEVGİLERİMLE

Neşeli Sesler dedi ki...

Yazının başlığına bayıldım:)
Sevgiler

Bir Dilim Düş dedi ki...

Canım benim ohhh be sonunda sayfan şenlenmiş. Sofra çok güzel.

Sevgiler,
Evren

tadınadoyamadım-dilek dedi ki...

Bu sıcakların manasıyla kilo veriyonmu böcemm
benimde içimden ne yapmak nede yeek geliyor:)

Ayşegül dedi ki...

bu rehavet bende de var, artık sayfamı unutcak herkes diye korkumdan tarif ekledim ben de :))

menü tam bir adaletsizlik gerçekten :)) süpermiş:)

fatosun mutfagından... dedi ki...

♥ Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!

Tatlı Mutfağım dedi ki...

Canım Kandilin ve üç ayların mübarek olsun inş.

Dualarını eksik etme üstümden...

Dualarda buluşmak üzere..öptüm canım...

Allah'a emanet ol...