9 Mayıs 2008 Cuma

HAYIRLI CUMALAR HERKESE :))))

Hepinize Hayırlı Cumalar arkadaşlar, arkadaşlarım bu sıcakta kanepelerin koktuğunu söyledi bende sizi bu kokudan kurtarayım ve Cumanızı kutlayım diye geldim... Canım arkadaşım Tanınadoyamadığım Dilek'im sıcacık kalbi, tüm içtenliği, samimiyeti, sıcak dostluğu ile dondurma ikram etmiş, açıkcası çok şaşırdım, hiç beklemediğim bir ikramdı, eee bizde adettir gelen tabak boş verilmez :))) bende Dilekciğime bir tabak çilek getirdim, canım benim kocamannn öpüyorum seni, çok teşekkür ediyorum, beni mutlu ettin bugün, Allah da seni etsin, gönlündekini versin, mutluluğun hep daim olsun... Hepinize Hayırlı Cumalar, iyi haftasonları öpüyorummmmmmm sizleri canlarımmmm....


10 yorum:

tadınadoyamadım-dilek dedi ki...

Amin amin aminn
Canımmm Böcemmm:))
düşünceli arkadaşım benim
evde çilek bitmişti,bugün alıcam ama,alana kadar bu tabak bana yeter,Sağolasınn
Benim için ettiğin duaların iki katını Rabbim sana nasip etsin

Bu tabağın bi kısmını da Yeşimle paylaşayım,çilek delisi Yeşimimin canı çekmiştir.Ben tabağı aldım kaçıyorum
görüşmek üzere
sevgiyle kal

PAPATYA PRENSES dedi ki...

Mis gibi çilekler ımmm bunları birer birer yemeli:)
Hayırlı cumalar canım...

Gönülünce Lezzetler dedi ki...

Sanada hayırlı cumalar arkadaşım...bir tanecik çilek alıyorum her kese kalsın...Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Canım hayırlı cumalar. Karşılıklı ikram etmek ne güzel. :) Allah kabul etsin. öptüm

blogcu/zahide

Adsız dedi ki...

canım benimm
ziyaretin çok teşekkürler. Kırçan gerçekten çok lezzetli birşey, özellikle bahartlarla mükemmel oluyor. Sende yap eşine memleket havaları olsun. CanımSamsuna gelirsen bana da haber ver tanışalım ne dersin..

Disalce dedi ki...

hayırlı cumalar canım..çileğimi aldım....öptüm senide....

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

Canım benim aldım cıleklerden.Kocaman optum seni..

Adsız dedi ki...

Sevgili Uğurböceği sana da hayırlı cumalar ve iyi haftasonları canım. Çileklerden ben de 1 tane aldım:)sevgiler...

Adsız dedi ki...

çekti çekti çekmez mi ben tabağın çoğunu yerim ama diloşum saolsun benimle paylaşıyor tıpkı senin gibi ne güzel kalpleriniz var...
sevgiler güzellikler canım

Özlem Avcı-mutfaktayimm dedi ki...

Anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum.
Sonrasında ise uzun zamandır aklımda olan ama bir türlü vakit bulupta hayata geçiremediğim KAHVALTI ŞENLİĞİ etkinliğimi başlatmak istiyorum. Artık yaz yavaş yavaş gelirken, güneş o güzel yüzünü bize göstermeye başladı. Güneşi görüpte pazar kahvaltılarını bir şölen haline getirmezmiyiz ?? Tabiki getiririz. İşte bu etkinliğin amacı da bu. Çiçeklerle dolu bahçe ve balkonlarımızda bütün aile bireylerinin toplandığı bir günde kahvaltı masalarımızı şenlendirecek alternatifleri bu sayfada paylaşmak istiyorum. Dilediğin herşey örneğin; Omlet çeşitleri, şarküteri çeşitlerinin sunum ve hazırlanışı, kolay börekler, kanepeler, kahvaltı tabakları aklınıza gelebilecek herşeyi benimle paylaşabilirsin. Etkinliğim 14 mayıs ta başlıyor bitiş tarihi ise 8 haziran. Bugün den itibaren mail adresime tarifini gönderebilirsin. Bu aralıkta mutfaktayim10@hotmail.com adresime göndereceğin mailine isim, blog ismi, şehir/Ülke ve tarif adıyla birlikte mail atmanı rica ediyorum. Atacağın mail o güzel sayfana uğrayıp harika tarif ve resmini alıp kendi sayfamda yayınlamama sebep olacak. Katılımını bekliyor ve kolaylıklar diliyorum :)

Bu arada sayfamın sağ üst köşesinde göreceğin KAHVALTI ŞENLİĞİ isimli bannerı da sayfanda görmek beni onurlandıracaktır.

Sevgiler...