19 Kasım 2007 Pazartesi

ÇALIŞAN BAYAN MENÜSÜ :))))


Merhabalar,
Aslında sanırım kendi kendime konuşuyorum...Çünkü bloğumu kimse ziyaret etmiyor...Ama ben hobime devam etmeye kararlıyım, yemek yapmayı çok sevdiğim için, burayı kendime arşiv edindim diyebilirim...Yemeklerimi klasör ediyorum gibi birşey...Neyse Afiyet Olsun :)))
MENÜ
MİS GİBİ TARHANA ÇORBASI
BULGUR PİLAVI
TAVUK IZGARA
PATATES SALATASI

9 yorum:

meleginmarifetleri dedi ki...

selam canım ben tesadüfen geldim herşey güzel ellerine sağlık bundan sonra uğrarım bende beklerim hoşçakal melek

Adsız dedi ki...

Canım merhaba;

Öncelikle bloğun hayırlı olsun:) İşler çok yoğun ve stresli olduğu için sitene yazmaya fırsat bulamıyordum.

Hazırladığın her şey çok hoş görünüyor canım. Ellerine sağlık. Kimse ziyaret etmiyor demişsin ama ben her gün gün içinde bile girip bakıyorum sitene:) Sadece yazmak için zaman olmuyor. Takip edildiğini bil istedim tarafımdan;) Eminim benim gibi pek çok kişi vardır.

Yemeklerinin devamını bekliyorum. Günün aydın olsun canım.

Adsız dedi ki...

Meleğinmarifetleri yorumun için teşekkür ederim, zahidecim canım hiç beklemiyordum yorumunu, takip ettiğini de bilmiyordum çok teşekkür ederim yorumun için, her zaman yanımda olduğunu, burda da yalnız bırakmayacağını tahmin etmeliydim...Herşey için teşekkürler...(Yeni gelinimizden bende masa ve yemek bekliyorum :))

SEDA dedi ki...

Menü süper :) Ellerine sağlık. Zaman zaman yayınladığımız yazılara-tariflere beklenilen ilgi gösterilmeyebilir ama asla karamsar olmamalısın. Paylaşmak çok güzel bir duygu tabi ki fakat öncelikle sanal ortamdaki günlüğün, tarif defterin olarak düşünmelisin blogunu. Zaten henüz çok yeni olduğundan yavaş yavaş ziyaretçilerin de artacaktır.

Aybike Ceylan dedi ki...

Ellerinize sgalik, hersey harika. Iyiki ugramissiniz, sizin gibi bir siteyi tanima firsatim oldu. Ellerinize sgalik, guzel bir hafta sonu diliyorum.

Adsız dedi ki...

Canım benim ne olursa olsun ben her zaman sitene bakmaktan vazgeçmedim ki :)

Özellikle sabah işe başlamadan evvel kahvaltı ediyorum (sabah yetişemiyorum kahvaltıya) ve en büyük keyfim çayımı yudumlayıp belki bir parça simit yerken bir taraftanda bloglar arasında dolaşmak:) tabii her şeyden önce sevdiklerimin sitesine bakıyorum.

Gün içinde gazete dahi okumamız dikaktleri çektiğinden, bende nette yine bloglar arasında dolaşıp tarifleri okuyup iç geçiriyorum. Yine ilk önce sitene bakıyorum :D

Allah ayırmasın inş. Dünyada ve ukbada... Malesef ben yetişemiyorum o yüzden senin gibi böyle güzel site yapabilmem zor. Belki birgün birşeylerin fotoğrafını çeker sayfanda bir gün yayınlarsın. Buluşupda şöyle karşılıklı yemek bile yiyemediğimiz sohbet edemediğimiz günün anısına:(

Bir gün karşılıklı yemek yemeyi tanışmayı çok isterdim Dilek ve seninle. Rabbim nasip eder inş. Öptüm canım cağzım

Adsız dedi ki...

slmmmm
canım yorumun için teşekkrürler..herşey harika görünüyor...ellerine sağlık yine beklarim...

Baharcicegi dedi ki...

ziyaretin icin tesekkür ederim.blogun cok hos olmus,güzel tarifler var.Calisan bayan menüsü böyle cesit cesit nefis yemekler yapiyorsun calismasan artik nasil menü cikardi ortaya.her zaman beklerim.

lalecik dedi ki...

Canımmm, ben seni unuturmuyum. Yorumunu okuyunca nasıl utandım anlatamam. Ortalarda yoktun, malum blogcuyada kolay girilemiyor, sonra hastalıklar, etkinlik, tatiller derken zaman bu kadar çabuk geçmiş. Çok sevindim yeni bloğuna ve aramıza hoşgeldin.
Sevgiler.