24 Eylül 2009 Perşembe

KADİR GECESİ VE İFTAR YEMEĞİ


Bu yıl ve geçen yıl daha önceki yıllara göre farklı geçti benim için. Geçen yıl Ramazanın başladığı günlerde hamile olduğumu öğrendim mide bulantılarımdan dolayı oruç tutamadım, bu yıl da minik tırtılım emdiği için oruç tutamadım... Minik tırtılımın gaz problemi hala devam ettiği, ağrılarından dolayı ağlamadığı gün olmadığı için bu yıl yemek yapamayacak ne yazık ki iftar yemeği de veremeyecektim. Bu durum hiç içime sinmedi bende çorba, kıymalı pide ve ayranla iftar daveti verdim. Gönüller bir olunca, amaç birlikte olmak, beraber oruç açmak olunca herşey çok güzel oldu, yeni evimde ilk defa yemek vermiş oldum... Allah bugünlere tekrardan kavuştursun inş. Hepimizin geçmiş bayramı mübarek olsun, kendinize iyi bakın arkadaşlar...
Not : Toplam 16 kişiydik, resimdekiler masanın yarısı :)))

5 yorum:

Bir Dilim Düş dedi ki...

Kesinlikle gönüller bir olunca masada zeytin peynir bile olsa tadına doyulmaz. :))

Sevgiler,
Evren

angel dedi ki...

selam canim.bebisin hayirli olsun.allah uzun omur versin.
blogunu degistirmissin.bu halide cok guzel.bende uzun zamandir yoktum.bi bakayim dedim:)))

kelebeklisaniyeler dedi ki...

Canim benim öncelikle seni ve esini tebrik ediyorum allah anali babali buyutsun insallah,hiç haberim yoktu senin adina çok sevindim inan,allah uzun omurler versin bebise,tekrardan tebrikler,opuldun.

Tuğba dedi ki...

Aile resimleri biir de sofra başındaysa nasıl da güzel,nasıl da içten olur..Allah mutluluğunuzu daim etsin.Oğluşunuzda hayırlı ömürlü olsun.
sevgiler..

sevimin sayfasi dedi ki...

Regaib kandilin mübarek olsun.
ALLAH sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.
SEVIM